"Bea ni navadna psička. Je šolana za pomoč diabetikom, ki imamo probleme s pogostim padanjem ter hitrim prekomernim višanjem sladkorja v krvi. Z Beo se nam je življenje polepšalo. Zame je izredno pomembno vsakodnevno gibanje. Z bistrim pogledom me opozori, da je prišel čas sprehoda in vadbe. Tu ni več izgovorov. Redno se sprehajava in izvajava vaje, ki sva jih dobila od Maje. Več o Francu in Bei"
Franc Šolar, Laško

Zakaj sodelovati s društvom K9 Servis? 


Ker Sloveniji predstavljamo novosti na področju šolanja psov pomočnikov. 


Od drugih društev, ki šolanjo pse pomočnike, se razlikujemo predvsem po tem, da šolamo pse pomočnike za kar 11 različnih namenov

Slovenski javnosti so najbolj znani psi pomočniki za slepe osebe in gibalno ovirane osebe, mi pa smo v letu 2010 že izšolali in novim lastnikom predali (poleg psa pomočnika za gibalno ovirano osebo) tudi:


Kakšne so naše kvalifikacije?

 

V Sloveniji za šolanje psov pomočnikov niso zahtevane posebne kvalifikacije. Ker pa mi želimo, da prejemniki psov pomočnikov prejmejo kakovostno izšolane pse, ki so izurjeni za izvajanje večjega števila ukazov in ki jih izvajajo dosledno in natančno, se posvečamo konstantnemu izobraževanju.

Vaditeljica društva K9 Servis Maja Golob, ki ima več kot 20-letne kinološke izkušnje in je uspešno izšolala že 13 psov pomočnikov, je (po naših informacijah) edina vaditeljica psov v Sloveniji s pridobljeno izobrazbo za šolanje psov pomočnikov.

 

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Ne strinjam se