"Labradorec Moses je moj zvesti prijatelj, ki mi omogoča večjo samostojnost, tako doma, kot tudi na fakulteti. Starši me lažje pustijo samega doma, saj je tu Moses, ki mi pomaga. Z Mosesom odlično sodelujeva in upava, da bo najino prijateljstvo trajalo večno. Več o Jakobu in Mosesu
"

Jakob Škantelj, študent novinarstva

Postanite član društva K9 Servis

 

Postanite član društva K9 Servis in koristite številne ugodnosti, ki jih našim članom (donatorjem) nudijo številna podjetja.

Ker je osnovna dejavnost društva K9 Servis šolanje psov pomočnikov, je vsa zbrana članarina namenjena šolanju psov pomočnikov.


Kako se včlanim?

 

  • Izpolnite prijavnico/donatorsko izjavo in jo posredujte na društvo oziroma izpolnite spodnji obrazec.
  • Na transakcijski račun društva K9 Servis TRR 0510 0801 3088 396 nakažite donacijo v višini vsaj 15 € oziroma izpolnite donacijski obrazec in prejeli boste položnico.
  • Prejeli boste donatorsko izkaznico z veljavno nalepko za tekoče leto s katero boste uveljavljali popuste pri številnih podjetjih, ki so se pridružili naši akciji.

 

Ime in priimek


Datum rojstva

Naslov stalnega prebivališča

Poštna številka in kraj


Telefon


E-pošta


Želim, da me kontaktirate
po e-pošti
po navadni pošti

Vaš komentar oz. pripombe


Z oddajo pristopne izjave sporočam, da želim postati član društva K9 Servis.

 


Društvo K9 Servis se zavezuje, da bo obravnavalo vaše osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov.


 


 

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Ne strinjam se