"Labradorec Moses je moj zvesti prijatelj, ki mi omogoča večjo samostojnost, tako doma, kot tudi na fakulteti. Starši me lažje pustijo samega doma, saj je tu Moses, ki mi pomaga. Z Mosesom odlično sodelujeva in upava, da bo najino prijateljstvo trajalo večno. Več o Jakobu in Mosesu
"

Jakob Škantelj, študent novinarstva

Doniraj zdaj


Pridružite se nam tudi vi s svojo dobrodelnostjo.

Vaš dobrodelni prispevek lahko nakažete na transakcijski račun društva K9 Servis TRR 0510 0801 3088 396 (Društvo za šolanje psov K9 Servis, Idrijski Log 4c, Črni Vrh nad Idrijo) ali izpolnite spodnji obrazec in po pošti boste prejeli položnico.

Zavezujemo se, da bomo vsa donirana sredstva namenili izključno namenu donacije.

V kolikor nam zaupate vaš e-poštni naslov, vas bomo o poteku in rezultatu projekta tudi obveščali. Vaše podatke bomo obravnavali zaupno in jih uporabili le za potrebe obveščanja o projektu Psi pomočniki društva K9 Servis.

Poudarjena polja je potrebno obvezno izpolniti.

Ime in priimek (naziv podjetja)


Naslov

Poštna številka in kraj


E-pošta


Znesek, ki ste ga pripravljeni darovati:

 

 


Da, strinjam se, da mi lahko K9 Servis pošilja sporočila, povezana s projektom Pes pomočnik društva K9 Servis

Da, strinjam se, da moje ime in priimek (naziv podjetja) objavite na seznamu donatorjev.

Vaše opombe in komentarji


Društvo K9 Servis se zavezuje, da bo obravnavalo vaše osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov.


 


Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Ne strinjam se