"Mantrailing je sledenje psa po vonju človeka. Mantrailing pes sledi človeškemu vonju naravno, instiktivno, sledi po zraku, ne po poškodbi tal ali stopinjah kot sledarski pes, ki je naučen, da sledi stopinjam in se od sledi ne oddaljuje. Ta pristop omogoča, da pes zanesljivo deluje na večjih terenih, tudi urbanih okoljih, ki so sestavljeni iz asfaltnih in betonskih površin."
K9 Servis

Botrska družina za bodočega psa pomočnika


Želite nuditi ljubeč dom izbranemu pasjemu mladiču, ki bo postal pes pomočnik in tako določeni osebi olajšal vsakdan in neizmerno izboljšal kakovost življenja?

Kontaktirajte nas in postanite botrska družina psu pomočniku K9 Servis!

Kaj je botrska družina?


Botrska družina nudi pasjemu mladiču, ki je izbran, da postane pes pomočnik ljubeč dom. Mladiča družina sprejme ko je star 8 tednov in skrbi zanj do starosti enega leta (odvisno od psa), ko ga v šolanje prevzame vaditeljica društva K9 Servis.

Vzgoja mladiča


Botrska družina vzgaja mladiča po navodilih vaditeljice. Botrska družina poskrbi skupaj z društvom, da je bodoči pes pomočnik
  • dobro in ustrezno socializiran,
  • seznanjen z dejavniki okolja, ki bodo kasneje pogojevali njegovo uspešno delo, pomoč človeku (obisk javnih ustanov, gibanje po mestu, vožnja z avtom, avtobusom, ... odnos do drugih živali, odnos do hrane, odnos do ljudi vseh starosti in spola, ...) in
  • ga ljubeče vzgaja v samozavestnega psa, ki zaupa človeku.
Za več informacij kontaktirajte društvo.
Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Ne strinjam se