"Psa pomočnika prepoznamo po oprsnici z napisom Service Dog, pes pomočnik. Ko pes pomočnik spremlja svojega človeka, dela, zato ga brez dovoljenja lastnika ne ogovarjamo, božamo ali mu celo ponujamo priboljške. Za kakršnokoli interakcijo s psom prosimo za dovoljenje lastnika in potem delujemo po njegovih navodilih."
K9 Servis


Zabavne vsebine


Plesni klub Idrija


Plesni klub Idrija deluje že šesto leto. V svoje programe zajema otroke od 3. leta starosti naprej, šoloobvezne otroke, mladino in odrasle.

S svojo pestro ponudbo omogoča najrazličnejše oblike plesnega izpopolnjevanja – balet za najmlajše, cici program, hip hop, hip hop mame, street show dance, disco, jazz balet, brake dance, za odrasle pa še tečaje družabnih plesov, argentinskega tanga, lindy hopa, egipčanskih plesov.

V Plesnem klubu Idrija vzgajamo tudi plesalce-tekmovalce. Lahko se pohvalimo z izrednimi rezultati, saj imamo v svoji sredi že številne državne prvake, pa tudi pokale z evropskih in svetovnih prvenstev. Posebej pa smo ponosni na naše svetovne prvake v street show dancu.

V Plesnem klubu Idrija vsako leto pleše okrog 200 plesalcev.

Citrarki Nuša in Suzana Poljanec


Suzana Poljanec prihaja iz Idrije. Že 8. leto igra citre. Poleg citer igra tudi klavir in obiskuje solo petje v glasbeni šoli Idrija. Kot citrarka solistka si je na treh tekmovanjih priigrala zlato in srebrno priznanje ter bronasto priznanje. Poleg ukavrjanja z glasbo zelo rada teče in se udeleži marskikaterega teka.

Nuša Poljanec, prav tako citrarka, ki že 4. leto igra citre. V prostem času rada kleklja, poje, pleše, teče se druži s prijatelji in sorodniki. Poleg glasbe se udeležuje tudi čipkarskega festivala, natančneje državnega tekmovanja klekljanja.


Ansambel Javor


Ansambel Javor
je uveljavljen kot instrumentalni trio z diatonično in s klavirsko harmoniko ter pevskim kvartetom. Ansambel na živih nastopih izvaja narodnozabavno in komercialno glasbo (slovensko, hrvaško, angleško, italijansko …). Ob priliki radi zaigramo tudi kakšen rock, twist …, saj želimo biti univerzalni in s tem zadovoljiti čim večji del občinstva. Ansambel deluje predvsem v Sloveniji, največ na Primorskem in Notranjskem. Radi pa se odzovemo tudi povabilu iz tujine. Tako smo gostovali že na Švedskem, v Nemčiji in Italiji. Občasno nastopimo tudi kot gostje na nekaterih lokalnih radijskih in TV postajah, pa tudi na RTV Slovenija.
Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Ne strinjam se