"Labradorec Moses je moj zvesti prijatelj, ki mi omogoča večjo samostojnost, tako doma, kot tudi na fakulteti. Starši me lažje pustijo samega doma, saj je tu Moses, ki mi pomaga. Z Mosesom odlično sodelujeva in upava, da bo najino prijateljstvo trajalo večno. Več o Jakobu in Mosesu
"

Jakob Škantelj, študent novinarstva


Fotografski natečaj "Življenje s psom"


Na natečaju lahko sodelujejo vse osebe, ki niso profesionalni fotografi. Vsaka oseba lahko sodeluje z največ tremi (3) fotografijami. Natečaj traja od 18. avgusta do 7. septembra 2011.

Tema natečaja je "Življenje s psom". Fotografije naj vsebujejo prizore življenja človeka s psom (delo, trening, zabava, druženje, radosti, …).

Daljša stranica fotografije naj meri od 1200 do 1500 pikslov. Dovoljena je osnovna neselektivna obdelava fotografij (izrez, osvetlitev, kontrast, ostrina, barve, ipd.).

Oddaja fotografij


Fotografije se oddajo na na elektronski naslov anica.kofol@psipomocniki.si.

V polje Zadeva (Subject) obvezno vpišite "Foto natečaj Življenje s psom". Avtor mora v elektronskem sporočilu, s katerim pošlje fotografijo, navesti:
  • ime in priimek,
  • naslov stalnega prebivališča,
  • elektronski naslov,
  • telefonsko številko.

Avtorske pravice


Vsakdo lahko sodeluje le s fotografijami, katerih avtor je sam. Avtor oddane fotografije prenese pravico do brezplačnega reproduciranja, lecitiranja in objave v tiskovinah ter na spletnih straneh Facebook, ter spletni strani www.psipomocniki.si. Avtor prav tako dovoli uporabo fotografij na navedenih in morebitnih ostalih spletnih straneh ter e-obvestilih, poslanih po elektronski pošti, za namene promocije dejavnosti društva K9 Servis.

Avtor z oddajo fotografije soglaša, da organizator natečaja shranjuje in obdeluje njegove osebne podatke za namen izvedbe natečaja in obveščanja o izboru. Avtor prav tako soglaša z objavo svojega imena in priimka na seznamu nagrajencev.

Žirija


Žirijo bodo sestavljali obiskovalci Facebook strani, ki bo ocenjevala fotografije z "like", nato pa bo strokovna žirija izmed desetih (10) fotografij z največ lajki izbrala tri najboljše fotografije. Žirija ne bo ocenjevala fotografij z moralno sporno ali protizakonito vsebino ter tehnično ali drugače vsebinsko neprimernih fotografij.

Objava nagrajencev


Imena vseh nagrajencev bodo razglašeni na 1. slovenskem dnevu psov pomočnikov, 10. 9. 2011. Vse odločitve žirije so dokončne. Pritožba nanje ni možna.

Nagrade


Glavna nagrada - foto shuting s priznano fotografinjo Tino Brinar (http://www.ednevnik.si/malea), kot tudi ostale praktične nagrade bodo podeljene 10. 9. 2011 na dogodku 1. Slovenski dan psov pomočnikov v Idriji. Nagrade niso zamenljive ali izplačljive v denarju.

Nagrade bodo praktične in jih bomo objavili najkasneje do 8. septembra 2011. Zamenjava nagrad za denar ni možna.
Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Ne strinjam se