"Mantrailing je sledenje psa po vonju človeka. Mantrailing pes sledi človeškemu vonju naravno, instiktivno, sledi po zraku, ne po poškodbi tal ali stopinjah kot sledarski pes, ki je naučen, da sledi stopinjam in se od sledi ne oddaljuje. Ta pristop omogoča, da pes zanesljivo deluje na večjih terenih, tudi urbanih okoljih, ki so sestavljeni iz asfaltnih in betonskih površin."
K9 Servis


Program


Cilji prireditve so

Ker želimo o psih pomočnikih in drugih kinoloških disciplinah spoznati širši krog ljudi, je program te izobraževalno-donatorske prireditve oblikovan tako, da otrokom ponudi številne ustvarjalne delavnice, bogat kulturni program ter druge aktivnosti, ki bodo prežete s kinološkimi vsebinami. Prav tako bo del programa namenjen staršem oziroma odraslim in mladini. Prireditev ponuja tudi pester izbor izobraževalnih vsebin, ki jih bodo podajali priznani kinološki strokovnjaki in veterinarji.

Dejavnosti bodo obiskovalcem namenjene brezplačno oziroma se bodo zbirali prostovoljni donatorski prispevki za pse pomočnike.

Glavni program


Glavni program bo potekal na in ob odru in vsebuje:

Spremljevalni program


Spremljevalni program bo potekal v neposredni bližini odra. Med spremljevalni program uvrščamo:

Program po urah

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Ne strinjam se