"Psa pomočnika prepoznamo po oprsnici z napisom Service Dog, pes pomočnik. Ko pes pomočnik spremlja svojega človeka, dela, zato ga brez dovoljenja lastnika ne ogovarjamo, božamo ali mu celo ponujamo priboljške. Za kakršnokoli interakcijo s psom prosimo za dovoljenje lastnika in potem delujemo po njegovih navodilih."
K9 Servis


Pokroviteljski paketi


Generalni pokrovitelj 1. slovenskega dne psov pomočnikov


Predstavite se kot nekdo, ki aktivno podpira dobrodelno dejavnost »Psi pomočniki za samostojnejše in kvalitetnejše življenje« in želi čim večjemu številu oseb, ki za boljše, bolj varno, bolj samostojno in bolj kakovostno življenje potrebujejo pomoč strokovno izšolanega psa pomočnika.

Generalni sponzor prireditve ima v času pred, med in po prireditvi najvidnejšo vlogo, kar predstavlja najbolj učinkovito promocijo. Paket vključuje elemente promocije in odnosov z javnostmi.

Generalno sponzorstvo je ekskluzivno, omogočimo ga lahko le enemu podjetju.

Pokrovitelj A


 • Pokrovitelj kinoloških dejavnosti

Predstavite se kot nekdo, ki aktivno podpira predstavitev in razvoj kinoloških dejavnosti kot so psi pomočniki in druge kinološke dejavnosti (poslušnost s psi, obramba s psi, sledenje s psi, krvosledni psi, reševalni psi, policijski psi (iskanje prepovedanih drog, eksploziva), vlečni psi, frizbi, agility, rally obedience, predstavitev pasem).

 • Pokrovitelj kreativnih delavnic za otroke in odrasle

Program te izobraževalno-donatorske prireditve je oblikovan tako, da otrokom in odraslim ponudi številne ustvarjalne delavnice, bogat kulturni program ter druge kreativne aktivnosti. Kreativne delavnice so idealna priložnost za predstavitev vašega podjetja, saj bodo osrednji del programa.

 • Pokrovitelj fotografskega natečaja in licitacije fotografij

Podprite kreativnost naših podpornikov in obisovalcev dogodka in omogočite kakovostno izvedbo fotografskega natečaja “Življenje s psom”. Fotografije bomo na dogodku licitirali in izkupiček namenili za šolanje psa pomočnika.

Pokrovitelj B • Pokrovitelj igral in jahanja ponijev za otroke

Program na odru in ob odru bomo nadgradili še z različnimi igrali zaotroke (napihljive igrače, baloni, …) in jahanjem ponijev. Tako boste pridobili glavno vlogo ob zelo atraktivnih vsebinah zaotroke in njihove starše.

 • Pokrovitelj obiskovalcev

Predstavite se kot nekdo, ki aktivno podpira dobrodelno dejavnost »Psi pomočniki za samostojnejše in kvalitetnejše življenje« in želi omogočiti obiskovalcem brezplačno udeležbo na dogodku Slovenski dan psov pomočnikov.

 • Pokrovitelj pogostitve

Pridobite ekskluzivno možnost prodaje hrane in pijače obiskovalcem dogodka.

 • Pokrovitelj sladkega kotička

Pridobite ekskluzivno možnost prodaje sladkih dobrot (sladoled, palačinke, …) obiskovalcem dogodka.

 Za natančno specifikacijo pokrovitelskih paketov kontaktirajte Polonco Pagon (polonca.pagon@psipomocniki.si, GSM 041 406 770).


 


Mogoče so tudi ostale oblike sponzorskega sodelovanja:
 • sponzor daril za sodelujoče,
 • sponzor distibucije,
 • sponzor oblačil za organizatorje in nastopajoče,
 • ...

Ostale pakete pokroviteljev vam bomo pripravili po vaši meri. Glede na to, kdo je vaša ciljna skupina in kaj bi želeli s sponzorstvom doseči, vam bomo pripravili predlog, ki bo zadostil vašim ciljem.

Skupaj polepšajmo življenje osebam, ki zaboljše in bolj samostojno življenje potrebujejo pasjopomoč.

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Ne strinjam se