"Labradorec Moses je moj zvesti prijatelj, ki mi omogoča večjo samostojnost, tako doma, kot tudi na fakulteti. Starši me lažje pustijo samega doma, saj je tu Moses, ki mi pomaga. Z Mosesom odlično sodelujeva in upava, da bo najino prijateljstvo trajalo večno. Več o Jakobu in Mosesu
"

Jakob Škantelj, študent novinarstvaLokacija in uporabne informacije

 

Program


Program po urah.


Lokacija


Park Mejca, Idrija


1. slovenski dan psov pomočnikov poteka v Idriji, v parku Mejca, pri idrijskem kamštuParkirišča


Sodelujočim na 1. slovenskem dnevu psov pomočnikov je na prizorišču na voljo omejeno število parkirnih prostorov. Prednost pri parkiranju imajo ponudniki na stojnicah in sodelujoči v programu. Za sodelujoče in obiskovalce so poleg navedenega parkirišča na voljo tudi parkirni prostori v neposredni bližini parka Mejca (ob trgovini Tuš, ob stadijonu - samo na makedamski površini, za Modro dvorano oziroma osnovno šolo) - glej spodnji zemljevid).
Prijava sodelujočih v programu


Vsi sodelujoči v programu se ob prihodu na prizorišče prijavite na stojnici društva K9 Servis.

Vsi, ki boste s seboj pripeljali pse, imejte s seboj potni list za vsakega psa z veljavnim cepljenjem proti steklini.

Psom bo namenjen šotor, kjer jih bo mogoče pustiti v boksih. Boks za psa mora vodnik priskrbeti sam.

Predstavitev pasem: predstavitev pasem bo potekala po FCI skupinah in pasmah. Dodatne informacije boste prejeli ob prijavi.

Stojnice društev in komercialnih ponudnikov


Stojnice bodo označene oziroma določene posameznemu društvu ali komercialnem ponudniku. Stojnice morajo biti pripravljene ob začetku prireditve (13.00) in delovati do zaključka prireditve (19.00). Organizator ne odgovarja za izdelke razstavljene na stojnicah.
Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Ne strinjam se