"Mantrailing je sledenje psa po vonju človeka. Mantrailing pes sledi človeškemu vonju naravno, instiktivno, sledi po zraku, ne po poškodbi tal ali stopinjah kot sledarski pes, ki je naučen, da sledi stopinjam in se od sledi ne oddaljuje. Ta pristop omogoča, da pes zanesljivo deluje na večjih terenih, tudi urbanih okoljih, ki so sestavljeni iz asfaltnih in betonskih površin."
K9 Servis

 


Generalni sponzor 1. slovenskega dneva psov pomočnikov

FMR d.d.


Glavna dejavnost idrijske družbe FMR je dejavnost holdingov oziroma ustanavljanje, upravljanje in financiranje hčerinskih družb, ukvarja pa se še z naložbami v različne oblike dolgoročnih in kratkoročnih finančnih naložb ter z naložbami v nepremičnine in z oddajanjem lastnih nepremičnin v najem.

Kot družbeno odgovorna družba, FMR skupaj z družbo Kolektor Group finančno podpira skoraj vsako prireditev v Idriji, različna športna društva, kot so teniški klub, šahovski klub, balinarski klub, plesni klub, karate klub … ter nadarjene mlade glasbenike. Med njimi izpostavimo nadarjenega mladega pianista Armina Ćoralića. FMR skupaj z Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve v Idriji gradi nov Dom upokojencev, s katerim bodo rešili podhranjenost na tem področju v idrijsko-cerkljanskem bazenu.


Vsa sredstva zbrana na dobrodelnem dogodku 1. slovenski dan psov pomočnikov bodo namenjena za šolanje bele švicarske ovčarke Bele, ki bo v veliko pomoč mlademu invalidu iz Tolmina.

Spletna stran družbe FMR d.d.
Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Ne strinjam se