"Mantrailing je sledenje psa po vonju človeka. Mantrailing pes sledi človeškemu vonju naravno, instiktivno, sledi po zraku, ne po poškodbi tal ali stopinjah kot sledarski pes, ki je naučen, da sledi stopinjam in se od sledi ne oddaljuje. Ta pristop omogoča, da pes zanesljivo deluje na večjih terenih, tudi urbanih okoljih, ki so sestavljeni iz asfaltnih in betonskih površin."
K9 Servis

Sodelujte z nami 


Društvo K9 Servis aktivno zbira donatorska in sponzorska sredstva za nabavo in šolanje psov pomočnikov. Pridružite se nam tudi vi in tako olajšate in izboljšajte kakovost življenja nekomu, ki za samostojnejše življenju potrebuje pomoč psa.


Možnosti sodelovanja

 Sponzorske možnosti

 

Pridružite se nam kot sponzor in tako svojo dejavnost, storitve in izdelke predstavite širši javnosti. 

Donacijska sredstva


Donirajte in tako postanite član društva K9 Servis. Članstvo v našem društvu prinaša številne ugodnosti. 

Včlanite se v društvo K9 Servis

 

Včlanite se v društvo in koristite številne ugodnosti, ki vam jih prinaša članstvo.

 


Postanite botrska družina za bodočega psa pomočnika

 

Imate veselje in voljo za delo s psmi? Postanite naša botrska družina in nam pomagajte vzgojiti nadobudnega pasjega mladička v odličnega psa pomočnika, ki bo v veliko pomoč osebi, ki ga potrebuje. 

 

 


Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Ne strinjam se