"Bea ni navadna psička. Je šolana za pomoč diabetikom, ki imamo probleme s pogostim padanjem ter hitrim prekomernim višanjem sladkorja v krvi. Z Beo se nam je življenje polepšalo. Zame je izredno pomembno vsakodnevno gibanje. Z bistrim pogledom me opozori, da je prišel čas sprehoda in vadbe. Tu ni več izgovorov. Redno se sprehajava in izvajava vaje, ki sva jih dobila od Maje. Več o Francu in Bei"
Franc Šolar, Laško

Pes pomočnik za osebe s psihološkimi potrebami


Kako pomaga pes pomočnik za osebe s psihološkimi potrebami?


Psi pomočniki za osebe s psihološkimi potrebami kot so npr.: posttraumatični stresni sindrom, depresije, ...:
  • pomaga blažiti krize in
  • ugodno vpliva na mentalno in fizično počutje osebe
  • predstavlja osebi spremljevalca,
  • nudi občutek varnosti,
  • pomaga pri relaksaciji, saj delujejo sproščujoče,
  • pomagajo izboljšati socialno počutje oziroma vključenost v družbo in
  • zadovoljujejo človekovo potrebo po pozornosti in telesnem stiku.
Izšolan pes je v prvi fazi spremljevalec človeku in njegov zvest prijatelj, ki pa lahko reši življenje in marsikatero težavo. Znano je, da pes tudi ugodna vpliva na človekovo počutje in zdravje.Izšolan pes je v prvi fazi spremljevalec človeku in njegov zvest prijatelj, ki pa lahko reši življenje in marsikatero težavo. Znano je, da pes tudi ugodna vpliva na človekovo počutje in zdravje.

Potrebujete psa pomočnika za osebe s psihološkimi potrebami?


Če potrebujete in želite psa pomočnika, nemudoma izpolnite prijavnico in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Ne strinjam se