"Zelo sem zadovoljna z Eliasom, ki nakazuje gluten v hrani. Je preprosto čudovit! Opozori me na najmanjšo sled glutena v hrani (zazna in nakaže gluten že, če se je le-ta samo dotaktnil krožnika). Najpomembnejše je, da mi zagotavlja varnost, ko sem na kosilu s prijatelji v lokalu oziroma ko mi obroke pripravljaju drugi.  Najlepša hvala za Eliasa!"
Hollie Scott, ZDA

Pes pomočnik za avtiste


Kako pomaga pes pomočnik za osebe z avtizmom?


Psi pomočniki za avtiste pomagajo osebam:
  • pri vzpostavljanju in vzdrževanju rutine v vsakdanu (nega psa, ...),
  • izboljšati fizično in psihično počutje,
  • pri relaksaciji, saj delujejo sproščujoče,
  • izboljšati socialno počutje oziroma vključenost v družbo in
  • zadovoljujejo človekovo potrebo po pozornosti in telesnem stiku,
  • pobirajo in prinašajo predmete, ...
Izšolan pes je v prvi fazi spremljevalec človeku in njegov zvest prijatelj, ki pa lahko reši življenje in marsikatero težavo. Znano je, da pes tudi ugodna vpliva na človekovo počutje in zdravje.Izšolan pes je v prvi fazi spremljevalec človeku in njegov zvest prijatelj, ki pa lahko reši življenje in marsikatero težavo. Znano je, da pes tudi ugodna vpliva na človekovo počutje in zdravje.

Potrebujete psa pomočnika za osebo z avtizmom?


Če potrebujete in želite psa pomočnika, nemudoma izpolnite prijavnico in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Ne strinjam se