Aktualno

 

Psi pomočniki in mantrailing

Psi pomočniki
Psi pomočniki so strokovno izšolani psi, ki so
  • družinski člani,
  • prijatelji in
  • pomočniki pri določenih nalogah.
V službi so 24 ur na dan in vse dni v letu. Ves čas so na razpolago tako za delo kot tudi za prijateljstvo. Človeku zagotavljajo stalno bližino in so njegov zvesti spremljevalec.

Vsi naši psi so temeljito preizkušeni in skrbno izbrani za posameznega prejemnika, saj lahko le tako izpolnjujejo vse potrebe posameznika.

Trenutno je v šolanju pes pomočnik za alergika na gluten Cupido 

Mantrailing
Mantrailing je sledenje psa po vonju človeka. Mantrailing pes sledi človeškemu vonju naravno, instiktivno, sledi po zraku, ne po poškodbi tal ali stopinjah kot sledarski pes, ki je naučen, da sledi stopinjam in se od sledi ne oddaljuje. Ta pristop omogoča, da pes zanesljivo deluje na večjih terenih, tudi urbanih okoljih, ki so sestavljeni iz asfaltnih in betonskih površin.   

Šolamo tri mantrailin pse, Dallas, Feliso in Beo

 
 
"Psa pomočnika prepoznamo po oprsnici z napisom Service Dog, pes pomočnik. Ko pes pomočnik spremlja svojega človeka, dela, zato ga brez dovoljenja lastnika ne ogovarjamo, božamo ali mu celo ponujamo priboljške. Za kakršnokoli interakcijo s psom prosimo za dovoljenje lastnika in potem delujemo po njegovih navodilih."
K9 Servis
 
"Mantrailing je sledenje psa po vonju človeka. Mantrailing pes sledi človeškemu vonju naravno, instiktivno, sledi po zraku, ne po poškodbi tal ali stopinjah kot sledarski pes, ki je naučen, da sledi stopinjam in se od sledi ne oddaljuje. Ta pristop omogoča, da pes zanesljivo deluje na večjih terenih, tudi urbanih okoljih, ki so sestavljeni iz asfaltnih in betonskih površin."
K9 Servis
Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Ne strinjam se